بيانيه 36 نفره، پروژه "تحميل جريان فتنه به نظام با تهديد خارجي" را لو داد
 

 

بيانيه منتشر شده كه به امضاي 36 نفر از زندانيان جريان فتنه در سايت‌هاي اين جريان منتشر شده است، پروژه "تلفيق فشارها" با هدف ايجاد فضا براي جريان فتنه و تحميل اين جريان به نظام را لو داد.

به گزارش رجانيوز، در حالي كه برخي تحليلگران سياسي در هفته‌هاي اخير با يادآوري هم‌زماني عمليات رواني غرب عليه كشورمان در سه موضوع هسته‌اي (گزارش در آستانه انتشار آمانو)، تروريسم (ادعاي طراحي ايران براي ترور سفير عربستان) و حقوق بشر (گزارش احمد شهيد) هدف از اين اقدام‌ها را در قالب پروژه "تلفيق فشارها" به‌منظور احيا و تقويت جريان داخلي فتنه عنوان كرده بودند، بيانيه منتشر شده كه به تعدادي از زندانيان جريان فتنه منسوب است، اين طراحي را تأييد مي‌كند.

در اين بيانيه كه ادعا شده از داخل زندان نوشته شده و اسامي 36 تن از زندانيان فتنه نيز در ذيل آن آمده است، ابتدا بخشي از ادعاهاي جريان فتنه در مورد انتخابات سال 88 تكرار شده اما نويسنده يا نويسندگان اين بيانيه، انگيزه اصلي از نوشتن اين بيانيه را در سه پاراگراف آخر لو داده‌اند.

در اين بخش آمده است:

«متاسفانه در عرصه خارجی هم در سطح منطقه ای و هم در سطح بین المللی، کشور ما هر روز با مضیقه و تهدیدهای جدید و بیشتری مواجه می شود که موارد اخیر آن بسیار خطیر و در حد بی سابقه ای نگران کننده است. مسئولان فعلی کشور که باید پاسخگوی شرایط و وضعیت امروز و پیامدهای فردای آن باشند، توجه کنند که تنها راه رفع تهدیدهای خارجی، اعتماد و تکیه بر مردم و برگزاری انتخاباتی آزاد و پرشور و با حضور واقعی و نه ادعایی همه اقشار و سلایق و گرایش های موجود جامعه است.

برگزاری اتنخابات نمایشی و انحصارطلبانه و مهندسی شده و محروم ساختن بخش عظیم مردم از رقم زدن سرنوشت خود، حاصلی جز ویران کردن پایه های مردم سالاری و مشروعیت و اقتدار نظام سیاسی و هموار کردن راه به روی تهدید کنندگان خارجی و آسیب پذیر ساختن کشور در بر ندارد. انتخابات نمایشی، حتی اگر همچون نمایش انتخاباتی صدام ادعای حضور ۹۹ درصدی مردم را نیز به یدک بکشد، هرگز رافع و بازدارنده تهدیدات خارجی نخواهد بود و نمی تواند بدیلی برای انتخابات آزاد باشد.

ما امضا کنندگان این نامه تاکید می کنیم که نگران سرنوشت آینده کشور به ویژه ملت مظلومی هستیم که اهداف و دستاوردهای انقلاب عظیم ۵۷ را از دست رفته و کشورش را در معرض تهدیدهای بی سابقه می بیند. ما ضمن هشدار در مورد عواقب روند جاری، با توکل و استمداد از خداوند متعال امیدواریم این آخرین فرصت بازگشت و اصلاح، مغتنم شمرده شود.»

نويسندگان اين بيانيه در حالي كه حتي مقام‌هاي غربي نيز نه تنها از گزينه تهديد نظامي به‌عنوان يك روش مواجهه با ايران ياد نمي‌كنند، بلكه آن را رد مي‌كنند، ادعاي خطير و بي‌سابقه بودن تهديدها را مطرح كرده، ‌نمونه صدام و عراق را يادآور شده و به نوعي وانمود مي‌كنند كه گويا قرار است ظرف روزهاي آينده به ايران حمله شود، اما در عين حال، بيانيه‌نويسان ناشي در همين بخش، انگيزه خود را از اين بحران‌نمايي بي‌سابقه! فاش كرده و مي‌گويند تنها راه براي جلوگيري از اين تهديدها، برگزاري انتخابات با پيش‌شرط‌هاي خاتمي يعني آزادي همه مجرمان فتنه و رد صلاحيت نكردن فتنه‌گران است!

اين در حالي است كه فتنه‌گران در بخش ديگري از اين بيانيه نااميدي خود را از باج دادن نظام پنهان نكرده و مي‌نويسند: «متاسفانه تاکنون هیچ علامتی دال بر اینکه حاکمیت قصد پذیرش موارد یاد شده و برگزاری انتخاباتی قابل قبول را دارد، مشاهده نمی شود.»

انتشار اين بيانيه كمتر از دو هفته پس از آنكه وزير امور خارجه امريكا در مصاحبه با بي‌بي‌سي صراحتاً‌ اذعان كرد كه دولت اين كشور حامي و هدايت كننده اصلي فتنه 88 بوده اما معترضان در داخل ايران تأكيد داشتند كه نبايد اين مسأله علني شود، چون اعتبار جنبش به خطر مي‌افتد، نشان‌دهنده هماهنگي براي دور جديد فضاسازي‌ها به‌منظور امتيازگيري از نظام در آستانه انتخابات مجلس است.

اين پروژه در حالي عليه كشورمان كليد خورده است كه امريكايي‌ها به شدت در تحولات بيداري اسلامي در منطقه احساس باخت مي‌كنند و با مشخص شدن نتايج انتخابات‌هاي صتفي در مصر و انتخابات پارلماني در تونس نيز به اين نتيجه رسيده‌اند كه نه تنها در پيش‌بيني تحولات غافلگير شده و جا مانده‌اند، بلكه در مديريت اين تحولات نيز ناكام بوده‌اند، و با نمايش موقعيت برتر و محوري ايران، قصد مشغول سازي داخلي و درگير كردن جمهوري اسلامي با مسائل انحرافي را دارند.

در اين زمينه، احياي ظرفيت جريان فتنه به‌عنوان يكي از دستور كارهاي جدي امريكا قرار گرفته و آن‌ها با درس نگرفتن از باج ندادن نظام به فتنه‌گران در اوج ناآرامي‌هاي سال 88 و نااميد شدن از آن روش به‌دنبال خروش مردمي در 9 دي و 22 بهمن 88، اميدوار هستند كه اين بار با ايجاد بحران خارجي و تسري آن به داخل، جريان فتنه را به‌عنوان منجي كشور به نظام تحميل كنند.

گفتني است در ذيل اين بيانيه اسامي افراد زير منتشر شده است كه به‌دليل ايراد اتهام‌هاي جدي به نظام و تكرار ادعاي دروغ و بي‌پايه "تقلب" مدعي العموم بايد مجدداً‌ عليه نويسندگان اين بيانيه اعلام جرم كند:

«۱-بهمن احمدی امویی، ۲- حسن اسدی زید آبادی، ۳-جواد امام، ۴-مسعود باستانی، ۵-عماد بهاور، ۶- سید علیرضا بهشتی شیرازی، ۷-سید مصطفی تاج زاده، ۸-علی جمالی، ۹-امیر خرم، ۱۰-بابک داشاب، ۱۱-محمد داوری، ۱۲-مجید دری، ۱۳-امیر خسرو دلیرثانی، ۱۴-علیرضا رجایی، ۱۵-عبدالله رمضان زاده، ۱۶-عیسی سحرخیز، ۱۷-داود سلیمانی، ۱۸- محمد سیف زاده، ۱۹- قاسم شعله سعدی، ۲۰- اسماعیل صحابه، ۲۱- کیوان صمیمی، ۲۲- فریدون صیدی راد، ۲۳- فیض الله عرب سرخی، ۲۴- محمد فرید طاهری قزوینی، ۲۵- مهدی فروزنده پور، ۲۶- سیامک قادری، ۲۷- ابوالفضل قدیانی، ۲۸- محسن محققی، ۲۹- مهدی محمودیان، ۳۰- محمدجواد مظفر، ۳۱- محمدرضا معتمدنیا، ۳۲- علی ملیحی، ۳۳- عبدالله مومنی، ۳۴- محسن میردامادی، ۳۵- بهزاد نبوی، ۳۶- ضیا نبوی»

گفت‌وگوي مرتبط:

تحميل جريان فتنه به نظام؛ راهبرد اساسي امريكا در "تلفيق فشارها"/ اظهارات اخير هاشمي و خاتمي در راستاي بازنويسي پروژه فتنه است


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





برچسب ها : بيانيه 36 نفره, پروژه تحميل جريان فتنه, تحميل به نظام, تهديد خارجي, زندانيان جريان فتنه, تلفيق فشارها, ,